I 2010 blev der taget initiativ til at holde Fælles Generalforsamling, hvor så mange foreninger i Grønbjerg som muligt var medvirkende.

 

Årsagen var og stadig er, at beboerne i Grønbjerg ikke skal løbe til 5-6 forskellige generalforsamlinger. Samtidig med at de der kommer til den fælles generalforsamling, også får et indblik i de øvrige foreningers arrangementer og aktiviteter.

 

Deltagende foreninger i 2010 er:

Margrethes Døtre, Grønbjerg Friskoles Støtteforening, Grønbjerg GUF, Grønbjerg Ungdomsklub, Grønbjerg Sogneforening, Grønbjerg-2000 og så har menighedsrådet været deltager med en “Årsrapport”.

 

Siden er Grønbjerg GUF og Grønbjerg Ungdomsklub fusioneret sammen med Grønbjerg IF til Grønbjerg Aktiv med hjemmesiden www.groenbjerg-aktiv.dk.

 

Fælles generalforsamling blev holdt for syvende gang i 2016.

 

Foruden de forskellige foreningers generalforsamlinger er der hvert år én eller anden form for arrangement, samt noget godt til ganen (kulinarisk begivenhed).

 

I flæng kan nævnes: Sang med en operastuderende fra Esbjerg, Lokal underholdningsgruppe, Elvis imitator, Debataften med to lokalpolitikere, Nr. Omme Gospelkor, Debataften om Brugsens fremtid.

 

Arrangementet er afholdt i både Grønbjerg Forsamlingshus og Grønbjerg Friskoles Samlingslokale (tidligere gymnastiksal).

 

Grønbjerg-2000 har været ude i andre sogne og fortælle om arrangementet og hvordan vi griber sagen an. I skrivende stund er der et par sogne der har taget ideen til sig.

Operasanger Outi Helena og hendes pianist Mogens – Vestjysk Musikkonservatorium underholdt med sange fra musicals til opera. 
Byrådspolitikerne Søren Elbæk (tv) og  Hans Østergaard – 2015